Vasco da Gama - Flamengo 1-0. Victorie în derby după 9 ani



**Vasco da Gama - Flamengo 1-0.** Victorie în derby după 9 ani

Vasco da Gama a obţinut prima victorie din actualul sezon, însă a făcut-o în cel mai important meci. Succesul a venit chiar în faţa marii rivale, Flamengo, pe care a învins-o cu 1-0 pe teren propriu.

De nouă ani nu mai câştigase Vasco în faţa lui Flamengo, în Serie A Brasileirao. Seria negativă a luat sfârşit datorită golului marcat de Riascos, în minutul 16, atacantul columbian reuşind unicul gol al întâlnirii cu o lovitură de cap spectaculoasă, după o centrare excelentă a lui Madson.

Aflată la patru puncte în faţa rivalei înaintea meciului, Flamengo nu a reacţionat decât în ultimele zece minute. În minutul 80, Charles a intervenit foarte bine la şutul lui Alan Patrick, iar cu un minut înainte de final, Canteros şi Cirino nu au putut ajunge la minge în faţa porţii la centrarea lui Luiz Antonio.

S-a terminat 1-0, rezultat în urma căruia Vasco a părăsit ultimul loc al clasamentului, pe care a ajuns Joinville, în timp ce Flamengo, aflată la al doilea eşec într-un derby, după înfrângerea cu cealaltă mare rivală, Fluminense, este pe poziţia a 17-a, prima retrogradabilă.

Vasco: Charles - Madson, Anderson Salles, Rodrigo, Christiano - Jhon Cley (Rafael Silva 58), Serginho, Guinazu, Julio Cesar - Riascos (Thalles 60), Gilberto (Lucas 71)

Antrenor: Celso Roth

Flamengo: Cesar - Luis Adriano, Wallace, Samir, Anderson Pico (Alan Patrick 46) - Araujo, Jonas - Everton (Paulinho 69), Canteros, Emerson Sheik - Eduardo (Marcelo Cirino 64)

Antrenor: Cristovao Borges

Sursa foto: globoesporte.globo.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑