Selecţionata masculină de baschet a Moldovei a pierdut partida cu Armenia



Foto: oradeamagazin.ro
Selecţionata masculină de baschet a Moldovei a început slab Campionatul European printre ţările mici. Naţionala noastră a pierdut la o diferenţă de 19 puncte partida cu Armenia, scor 64-83.
"Echipa adversă, naţionala Armeniei, a fost mai rapidă, s-a mişcat mai bine şi a organizat atacuri rapide", a spus antrenorul naţionalei de baschet a Moldovei, Vladimir Poleah. 
"Ne-am aşteptat ca adversarul să fie mai puternic. Cunoaştem câţiva jucători moldoveni, dar ei nu au demonstrat tot ce pot", a spus antrenorul naţionalei de baschet a Armeniei, Tigran Gekchan.
După eşecul suferit naţionala de baschet nu mai are voie să facă pași greșiți și trebuie să câștige ambele partide rămase de disputat în grupa B. În această seară Moldova va întâlni la Complexul Sportiv "Futsal Arena FMF" din comuna Ciorescu reprezentativa Ţării Galilor.
"Angajamentele pentru realizarea unor campionate cum este Campionatul European printre ţările mici la baschet nu reprezintă ceva decât un imbold în sensul pozitiv. Asta ne va permite să vedem unde sunt capacităţile noastre de intervenţie", a spus ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubco. 
În semifinale se vor califica primele două clasate din fiecare grupă. Finala este programată pentru data de 3 iulie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑