Hamroun l-a cucerit pe patronul Stelei: "E de talia lui Wesley, nu ştiu cum a ajuns el pe aici"



 

**VIDEO** Hamroun l-a cucerit pe patronul Stelei:

Transferat în această vară la Steaua, după o jumătate de sezon foarte bună la Oţelul Galaţi, Jugurtha Hamroun a fost una dintre revelaţiile din debutul noii stagiuni.

Algerianul a marcat deja de două ori pentru Steaua, o dată în preliminariile Ligii Campionilor, cu Trencin, şi o dată în Liga 1, cu Pandurii Tg. Jiu, şi pare deja un pariu câştigat de campioana României din ultimii trei ani.

Jucătorul de 26 de ani a reuşit să-l cucerească şi pe patronul Gigi Becali, cunoscut pentru faptul că este greu de mulţumit, mai ales atunci când vine vorba despre fotbaliştii din străinătate.

Becali l-a comparat pe Hamorun cu brazilianul Wesley, primul străin devenit golgheter în Liga 1, şi recunoaşte că nu înţelege cum un asemenea fotbalist a ajuns în România.

"E de talia lui Wesley, e unul dintre cei mai buni jucători străini care au ajuns în România. Aşa îl văd eu. Cred că văd bine, din moment ce îi iau cu 500.000 şi îi dau cu 6 milioane.

Îmi place cum pune piciorul pe minge, cum o atinge, cum pleacă. E un jucător valoros. Nu ştiu cum a ajuns el pe aici", a declarat Becali, înaintea meciului cu Partizan Belgrad.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑