Filipe Luis a semnat cu Atletico Madrid un contract valabil pe patru sezoane



foto: dailystar.co.uk

Filipe Luis va juca din nou la Atletico Madrid! Fundaşul brazilian a revenit la gruparea spaniolă, echipă pentru care a mai evoluat în perioada 2010 - 2014. 

După un sezon petrecut la Chelsea, Filipe Luis a revenit la Atletico Madrid. Brazilianul a semnat contract pe patru ani cu echipa din capitala Spaniei.

"A fost un an în care am avut şansa de a acumula o experiență foarte frumoasă. Am jucat în Premier League şi am câştigat un titlu. Când a apărut ocazia de a reveni la Atletico nu am stat mult pe gânduri. Am petrecut cei mai buni ani din viața mea aici şi sunt extrem de fericit să mă întorc acasă", a spus fundaşul Atletico, Filipe Luis. 

Filipe Luis se află la a doua experienţă la Atletico, după ce a mai evoluat pe Vicente Calderon între 2010 şi 2014. În această perioadă, fundaşul stânga a jucat 184 de meciuri şi şi-a trecut în palmares un titlul în La Liga, Cupa Spaniei, trofeul Ligii Europei, două Supercupe ale Europei şi a jucat o finală în Liga Campionilor.

Vara trecută, brazilianul a ajuns la Chelsea pentru 25 de milioane de euro, dar nu a reuşit să se impună în echipa pregătită de Jose Mourinho, jucând în doar 15 meciuri în Premier League.

În această vară, Atletico i-a mai transferat pe Luciano Vietto, Ferreira Carrasco, Stefan Savic şi pe Jackson Martinez.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑