Gatcan face minuni la Rostov: Echipa sa a suferit o singura infrangere in cele 7 meciuri - VIDEO



029 августа 2015

Cu moldoveanul Alexandru Gatcan pe post de capitan, Rostov se descurca de minune in acest inceput de campionat. Echipa din Rusia a obtinut o noua victorie si se tine aproape de lideri. Astazi si Dinamo a invins, moscovitii sperand la titlul national, dupa o pauza de aproape 40 de ani.

 

Mijlocasul nationalei Moldovei, Alexandru Gatcan este capitan la Rostov si se descurca de minune. Echipa sa a suferit o singura infrangere in cele 7 meciuri, iar ieri a reusit a treia victorie. Rostov s-a impus cu 1 la 0 in fata celor de la Amkar. Singurul gol al partidei a fost inscris in minutul 65 de Noboa.


Gratie succesului, Rostov a adunat 12 puncte dupa 7 runde, si se afla pe locul 5 in clasament. Aceleasi numar de puncte le are si Dinamo Moscova. Astazi Dinamo a reusit sa se impuna cu 2 la 0 in fata gruparii Ufa. Golurile partidei au fost inscrise de Kozlov si Diakov – din penalty. Lider autoritar in campionatul Rusiei este TSKA Moscova, care are 6 victorii din tot atatea partide. Maine TSKA urmeaza sa joace in deplasare cu formatia Kubani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑