Luis Suarez, "dublă" la primul meci în Premier League după suspendare



029 сентября 2013

Liverpool a reușit să iasă din pasa proastă în care se afla de aproape două săptămâni.

"Cormoranii" pierduseră ultimele două partide, cu Southampton și Man. United (Cupa Ligii – 0-1 – VIDEO AICI), însă și-au revenit în cea mai recentă confruntare din Premier League.

Formația antrenată de Brendan Rodgers s-a impus pe terenul lui Sunderland, cu scorul de 3-1, în urma golurilor marcate de Suarez (36, 89) și Sturridge (28). În urma succesului, "cormoranii" au urcat pe locul 2 în Anglia, la egalitate cu Tottenham și cu două puncte mai puțin decât liderul Arsenal.

Suarez a revenit pe teren în duelul cu United din Cupa Ligii, însă la al doilea meci a lovit decisiv. Uruguayanul a disputat prima partidă în Premier League după suspendarea de 10 meciuri primită în primăvară. 

Mai întâi, Suarez a dus scorul la 2-0 în favoarea lui Liverpool, printr-o reluare simplă, din 3 metri, în urma unei pase excelente primite de la Sturridge. (VIDEO AICI)

După ce Giaccherini a redus din diferență (52), tot Suarez a fost cel care a risipit emoțiile victoriei. Atacantul sud-american a stabilit scorul final în minutul 89, după ce a fost servit din nou excelent de Sturridge. (VIDEO AICI)

23 de goluri a înscris Suarez în sezonul trecut

10 meciuri a pierdut uruguayanul pentru că l-a mușcat pe Ivanovic (Chelsea)

7 dintre cele 8 goluri marcate de Liverpool în acest sezon din Premier League le aparțin lui Sturridge și Suarez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑