Klopp a "spart gheața" la Liverpool. "A fost un fantastic, ăsta e următorul pas!"



029 октября 2015

 

**VIDEO** Klopp a

VIDEO Liverpool - Bournemouth 1-0. După 3 remize în primele 3 jocuri disputate la Liverpool, Jurgen Klopp a obținut și primul succes. La meciul cu Bournemouth, din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, a făcut schimbări importante în echipă și a păstrat doar doi jucători din primul 11 folosit în precedenta partidă (1-1 cu Southampton).

Tehnicianul german consideră că succesul din Cupa Ligii Angliei e un mare pas în față, mai ales că vine înaintea unui meci important cu Chelsea, în campionat.

Victoria de miercuri a pus capăt unei serii de 5 remize consecutive pentru Liverpool în toate competițiile. Nathaniel Clyne a înscris unicul gol al întâlnirii de miercuri, de pe Anfield, la capătul unei faze spectaculoase, în care Joao Teixeira a fost la un pas să marcheze cu o execuție de zile mari.

"E o victorie foarte importantă, fiindcă am decis să jucăm cu o echipă nouă, dar succesul e benefic pentru starea de spirit a întregii echipe. Acum avem 3 zile la dispoziție să pregătim meciul cu Chelsea, care de asemenea va fi unul dificil.", a declarat Jurgen Klopp, la finalul meciului Liverpool - Bournemouth 1-0.

"Am dat un gol fantastic, cu Teixeira în careu și Clyne îndeajuns de aproape, ambii jucători de pe banda stângă, fiindcă am avut destul spațiu pentru asta. A fost foarte bine, asta e ceea ce vrem și ăsta e următorul pas!", a mai spus tehnicianul german.

"I-am văzut pe băieți că și-au dorit victoria, iar pentru mine asta e cel mai important. Când vine un antrenor nou, jucătorii primesc informații noi și discută de lucruri noi și diferite. Vor să facă ce le spun eu, dar uneori uită să facă ceea ce pot. Ne trebuie ambele lucruri, desigur, dar această victorie e un mare pas înainte.", a mai spus Klopp.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑