Ce le-a spus Rădoi jucătorilor, după 0-1 cu Astra. “Firesc ca patronul să admonesteze antrenorii!”



 

**Ce le-a spus Rădoi jucătorilor,** după 0-1 cu Astra. “Firesc ca patronul să admonesteze antrenorii!”

VIDEO. Steaua - Astra 0-1. Campioana a rămas cu o singură victorie în ultimele 6 meciuri din Liga 1 şi se află la 10 puncte de lider. Chiar şi aşa, Mirel Rădoi nu va pleca de la echipă. Acesta a fost anunţul făcut de Dumitru Dumitriu, la finalul meciului. Ulterior, Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipă. 

"Rădoi le-a transmis la vestiar că jocul următor e unul dificil. Toşca, Varela şi Chipciu nu vor juca. Trebuie să strângem rândurile. Să demonstrăm că suntem o echipă care îşi respectă blazonul şi să ne impunem în continuare. Nu avea cum să nu vină la Piteşti, nici nu a încercat. Nu avea cum să plece. Sunt unele probleme care rămân în sânul echipei. A nu veni Mirel aici nu s-a discutat. A venit şi va rămâne până la finalul sezonului, cu siguranţă".

Antrenorul principal a recunoscut şi că Gigi Becali a fost sâmbătă în cantonamentul bucureştenilor pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să nu plece de la echipă:"Au fost observaţii legate de jocul echipei şi despre alte probleme care sunt normale. Mi se pare firesc ca patronul echipei, un om destul de potent şi care se pricepe la fotbal, să îşi admonesteze şi antrenorii şi jucătorii, în cazul în care echipa nu merge. Nu e o problemă care să ne deranjeze. Ne-am mobilizat şi jocul a fost foarte bun, până la această fază catastrofală din minutul 93", a adăugat Dumitriu.

"Probabil că jucătorii erau conectaţi la a recupera mingea şi de a merge pe contraatac pentru a câştiga cele 3 puncte. O neatenţie. Cred că am jucat mai bine decât am făcut-o până acum. Dacă marcam primii, puteam câştiga", a spus tehnicianul despre golul primit în al cincilea minut de prelungiri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑