Roma i-a găsit înlocuitor lui Destro. Seydou Doumbia va juca la vicecampioana Italiei



 

**VIDEO** Roma i-a găsit înlocuitor lui Destro. Seydou Doumbia va juca la vicecampioana Italiei

AS Roma s-a mişcat rapid şi i-a găsit înlocuitor lui Mattia Destro, cedat la AC Milan. Echipa din capitala Italiei a ajuns la un acord cu ivorianul Seydou Doumbia, de la CSKA Moscova.

Atacantul de 27 de ani va fi împrumutat până la vară, în schimbul a 3 milioane de euro, iar la finalul sezonului gruparea capitolină va trebui să plătească alte 15 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

De altfel, tehnicianul giallorossilor, Rudi Garcia, anunţase că Roma va transfera un atacant, pentru a acoperi locul liber lăsat de Destro.

Seydou Doumbia a fost adversarul celor de la AS Roma în actuala ediţie a UEFA Champions League, în care italienii au terminat pe 3, înaintea celor de la CSKA Moscova.

Africanul, desemnat cel mai bun jucător din campionatul Rusiei în 2014, a marcat 3 goluri în UCL, toate împotriva celor de la Manchester City, ajutându-şi astfel echipa să câştige 4 puncte din duelurile cu englezii.

În actualul sezon, Doumbia a înscris de 11 ori în toate competiţiile pentru CSKA Moscova. De asemenea, noul jucător al Romei a punctat o dată şi la Cupa Africii, în remiza din grupe cu Guinea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑