Emoţii pentru tricolori, înainte de amicalul cu Torpedo Kutaisi (19:00, Digi Sport 1)



**VIDEO** Emoţii pentru tricolori, înainte de amicalul cu Torpedo Kutaisi (19:00, Digi Sport 1)

Tricolorii convocaţi la echipa naţioanală aşteaptă, cu emoţii, amicalul cu Torpedo Kutaisi. Vor să demonstreze că merită la Euro şi promit victoria.

"Meciul e un test pentru fiecare. Important e să facem faţă şi să nu ne accidentăm. Nu contează impotriva cui jucăm. Suntem concentraţi. Orice jucător visează la European. E normal", a comentat Dorin Rotariu.

"O onoare. Sunt fericit că sunt la naţională. Acesta a fost visul meu de când m-am apucat de fotbal. Sper să fac o figură frumoasă", a spus şi Florin Tănase.

"Important e că cei de aici sunt monitorizaţi de selecţioner. Avem toţi cei de aici o şansă să demonstrăm că suntem valoroşi şi că naţionala se poate baza pe noi", a admis Mihai Răduţ.

"Am încredere în mine. Mă simt bine şi cred că o să ajung la Euro. E visul oricărui jucător să fie aici, să joace la naţională şi sper să o fac bine, să fie antrenorul mulţumit de mine", a spus şi Denis Alibec.

Amicalul cu Torpedo Kutaisi se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑