Adi Mutu crede că va marca mai multe goluri decât Marica: "O să câştig"



 

**VIDEO** Adi Mutu crede că va marca mai multe goluri decât Marica:

Reveniţi în Liga 1 în această iarnă, Adrian Mutu şi Ciprian Marica vor avea şi o întrecere personală, în încercarea de a ajunge la Euro 2016. Noul atacant al Stelei a acceptat provocarea "Briliantului" pentru a vedea care dintre ei va reuşi să marcheze mai multe goluri în a doua parte a sezonului.

Mutu este convins că va avea câştig de cauză, dar insistă că adevăratele obiective sunt calificarea în play-off cu ASA Tg. Mureş şi prezenţa în finala Cupei României.

"Cred că o câştig, dar în primul rând îmi doresc să intru în play-off cu echipa, îmi doresc să avem un parcurs până în finala Cupei. Lucruri mai importante decât întrecerea mea personală cu Marica", a declarat Mutu.

Atacantul de 37 de ani este convins că întoarcerea sa şi cea a lui Marica în România vor face campionatul mai interesant.

"Nu ştiu cât de puternic o să fie campionatul, dar probabil va fi puţin mai interesant pentru telespectatori. Sper să aducem un plus de experienţă, un plus de spectacol. Sper să facem, atat eu, cât şi Marica, lucruri bune pentru echipele noastre", a precizat Mutu.

Cei doi au făcut mult timp pereche în ofensiva echipei naţionale şi speră să se afle în lotul "tricolorilor" şi la vară, la turneul final din Franţa.

"Sper să se întâmple acest lucru. Depinde foarte mult de noi, depinde ce evoluţii avem. El, probabil, are mai multe şanse, fiind şi mult mai tânăr, dar depinde foarte mult de forma pe care o va avea. Cred că antrenorul va selecţiona jucătorii cei mai în formă pentru acest campionat european", a spus Adrian Mutu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑