Ivan a lămurit viitorul său fotbalistic. ”Vreau să dau multe goluri în Liga 1!”



 

**VIDEO** Ivan a lămurit viitorul său fotbalistic. ”Vreau să dau multe goluri în Liga 1!”

VIDEO România - Torpedo Kutaisi 5-1. Tricolorii au câștigat primul amical al anului, Andrei Ivan fiind protagonistul partidei de verificare, care s-a desfășurat în Antalya.

Atacantul, în vârstă de 19 ani, care a marcat un gol și a dat un assist la reușita lui Enache, a lămurit și care va fi viitorul său fotbalistic, într-un interviu exclusiv pe care l-a acordat pentru Digi Sport.

”Am văzut și eu că eram la antrenament la Craiova și când ajungeam în cameră aflam că eram dat la Steaua. Dar, eu sunt jucătorul Universității Craiova și voi juca la Universitatea Craiova”, a spus Ivan la Digi Sport.

Internaționalul român se simte bine la națională și speră să facă parte și din lotul pentru Euro 2016.

”Partida cu Torpedo a reprezentat un antrenament bun, am jucat bine, sunt bucuros că am marcat și că i-am dat o pasă de gol colegului meu Enache. Ne pregătim foarte bine cu domnul Iordănescu în acest cantonament.

Faptul că mă aflu aici înseamnă că sunt important. Dacă voi juca bine la Craiova și dacă voi marca multe goluri în Liga 1 poate voi fi și la Euro”, a mai spus Ivan la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport după meciul cu gruzinii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑