Ancelotti îl laudă pe CR7, în ciuda ultimului derapaj: "Voi fi mulțumit și dacă nu va mai înscrie în acest sezon"



Ancelotti îl laudă pe CR7, în ciuda ultimului derapaj: **

VIDEO Real Madrid - Almeria 3-0. Antrenorul Realului l-a lăudat pe portughezul Cristiano Ronaldo pentru contribuția importantă pe care o aduce la rezultatele echipei, în ciuda izbucnirilor precum cea care l-a avut în prim-plan pe CR7, după golul marcat de Arbeloa.

Fără gol marcat de trei meciuri, Cristiano Ronaldo a marcat de 50 de ori în cele 47 de partide jucate în acest sezon, în toate competițiile. Cu Almeria, Real a marcat de trei ori, dar CR7 nu s-a regăsit pe lista marcatorilor. Cu toate acestea, Ancelotti e mulțumit de prestația lusitanului:

"Dacă Ronaldo nu va mai marca niciun gol până la finalul sezonului, eu tot voi fi mulțumit de el. A marcat deja de 50 de ori în acest sezon. Trebuie să câștigăm cele patru meciuri rămase din acest campionat, nu ne interesează ce face Barcelona. Cu Sevilla voi folosi cel mai bun 11 posibil, este un meci extrem de important. Vom munci mult pentru victorie!"

Partida Sevilla - Real Madrid se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și la adresa de mobil m.digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑