Steaua se mută la Buftea, la vară! Campioana a renunțat la baza din Ghencea și la sigla originală



 

**VIDEO** Steaua se mută la Buftea, la vară! Campioana a renunțat la baza din Ghencea și la sigla originală

Finanțatorul Gigi Becali nu are de gând să facă eforturi pentru a recupera sigla originală a Stelei. Afaceristul este mulţumit cu noua emblemă şi nu va negocia cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei. Mai mult, echipa se va muta din Ghencea din vară.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Noua bază de antrenament a roş-albaştrilor va fi la Buftea, de la 1 iunie. Patronul Stelei a declarat: "Palmaresul, ca să înțeleagă toată lumea, palmaresul și istoria este preluată de către noi de când s-a preluat echipa de fotbal și cu asta basta. Ăla este un desen care o să vedeți cât valorează. O s-o scoată la vânzare, să vedem dacă dă cineva 5.000 de euro pe ea!"

Întrebat dacă va participa la licitația pentru sigla veche, Gigi Becali a completat fără ezitare: "Pentru ce? Pe mine nu mă interesează".

În 2011, din cauza unui alt conflict cu Armata, echipa lui Gigi Becali se antrena pe unde putea, lucru care a stârnit nemulţumirea lui Roni Levy, la acea vreme antrenor la Steaua. Lotul roș-albaștrilor s-a pregătit și atunci la Buftea și pe terenul de la Mogoșoaia. Baza de la Buftea a fost inaugurată în 2011 şi a costat 3,5 milioane de euro.

Partida Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 3 aprilie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑