Şoc la Borussia Dortmund! Marco Reus a refuzat să-şi prelungească contractul



 

Şoc la Borussia Dortmund! Marco Reus vrea să plece de la echipă. Conducerea clubului i-a propus prelungirea contractului, dar acesta a refuzat. În aceste condiții, peste un an orice club îl poate cumpăra pe fotbalist cu 35 de milioane de euro.

Borussia Dortmund i-a propus prelungirea contractului lui Marco Reus, oferindu-i jucătorului o creștere salarială anuală de la 5 la 7 milioane de euro. Reus a refuzat oferta, astfel, conform unei clauze din contract, el ar putea pleca la orice alt club vara viitoare, contra sumei de 35 milioane de euro. Contractul lui Reus va expira în 2017.

Agentul fotbalistului, Dirk Hebel, a declarat pentru presa din Germania că de Reus se interesează mai multe cluburi mari din Europa, iar mijlocaşul nu trebuie să se grăbească. Jurnaliştii nemţi scriu că Reus are oferte de la Bayern, Barcelona, Liverpool și Manchester United.

Reus, în vârstă de 25 de ani, s-a accidentat înaintea turneului final al Cupei Mondiale și a ratat competiția la care naționala Germaniei a cucerit titlul. Fotbalistul va reveni pe gazon cel mai probabil la începutul lui septembrie.

Reus joacă la Borussia Dortmund din 2009, atunci când a fost transferat de la Borussia Monchengladbach.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑