Pepe, din nou în mijlocul unui scandal. Keita a refuzat să-l salute și aruncat cu o sticlă în el



 

**VIDEO** Pepe, din nou în mijlocul unui scandal. Keita a refuzat să-l salute și aruncat cu o sticlă în el

Amicalul dintre Real Madrid și AS Roma, încheiat cu victoria la limită a intalienilor (VIDEO AICI) n-a fost lipsit de incidente. Ca de fiecare dată la partidele desfășurate de numele mari ale Europei peste ocean, fanii au invadat terenul cu gândul de a-și saluta idolii. Asta s-a întâmplat însă abia la finalul meciului.

Partida disputată pe arena din Dallas a început cu un eveniment mai puțin fericit. Seydou Keita a refuzat să-i strângă mâna lui Pepe înainte de startul partidei. Jucătorul Realului n-a rămas dator și i-a adresat câteva cuvinte mijlocașului legitimat la Roma. Acesta n-a stat prea mult pe gânduri și a aruncat o sticlă cu apă în direcția portughezului. Lucrurile s-au calmat în cele din urmă însă abia după intervenția lui Xabi Alonso.

Presa internațională scrie că de vină pentru conflictul dintre Pepe și Keyta este un incident mai vechi. În 2011 Keyta evolua pentru Barcelona iar în Supercupa Spaniei catalanii au întâlnit pe Real Madrid. Pepe ar fi făcut atunci câteva remarci rasiste la adresa lui Keyta, lucru peste care mijlocașul de 34 de ani din Mali n-a trecut nici acum.

Keyta a jucat pentru Barcelona între 2008 și 2012, timp în care a bifat 188 de partide pentru gruparea de pe Camp Nou. Mijlocașul a marcat 22 de goluri și a dat 14 pase decisive în tricoul catlanilor.

Sursa foto: madridista.hu

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑