Sabine Lisicki a reușit cel mai rapid serviciu din istoria tenisului feminin! Rezultatele zilei la Stanford



 

**VIDEO** Sabine Lisicki a reușit cel mai rapid serviciu din istoria tenisului feminin! Rezultatele zilei la Stanford

Tenisul spectacol a revenit la Digi Sport. Turneul de la Stanford, cu premii totale de peste 700.000 de dolari a avut un start fulminant.

Ana Ivanovic a învins-o în turul 1 pe Sabine Lisicki, dar adversara a intrat în istorie. Numărul 29 WTA a reușit, în primul set, să doboare recordul celui mai rapid serviciu înregistrat în circuitul feminin.

Mingea trimisă de jucătoarea din Germania a măsurat 131 de mile/oră, ceea ce înseamnă că a depășit 210 kilometri la oră. Precedentul record era deținut de Venus Williams, care servise cu 129 de mile (207 km) într-un meci cu Eugenie Bouchard, de la Tokyo. 

Totuși, calificarea i-a revenit favoritei numărul 5, care s-a impus cu 7-6, 6-1. Ivanovic și-a luat revanșa pentru înfrângerea de la Wimbledon și a devenit prima sportivă care atinge 40 de victorii în acest sezon. În turul următor, sârboaica este mare favorită în fața canadiencei Carol Zhao, care a profitat de abandonul Yaninnei Wickmayer.

Sabine Lisicki a sărbătorit cu fanii ei pe Tweeter acest record: 

></p><p>Surpriza zilei de marți a reușit-o Garbine Muguruza: iberica a învins-o, în set decisiv, pe campioana en-titre, Dominika Cibulkova.</p><p>Dupa aproape două ore de joc frumos, presărat cu multe break-uri, jucătoarea din Spania s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2 și va juca în turul următor cu slovaca Daniela Hantuchova.</p><p>În ultimul meci al zilei de pe centralul de la Stanford, Venus Williams nu a avut emoții cu poloneza Paula Kania. Veterana din SUA a câștigat cu 6-3, 6-2 și a obținut calificarea în optimile de finală. Meciul ei viitor se anunță unul de vis pentru iubitorii tenisului: o va înfrunta pe a patra favorită, Victoria Azarenka.</p><p>Dominika CIBULKOVA (SVK) vs. <strong><span style=Garbine MUGURUZA (ESP) 2-6, 6-4, 2-6

Sabine LISICKI (GER) vs. Ana IVANOVIC (SRB) 6-7, 1-6

Venus WILLIAMS (USA) vs. Paula KANIA (POL) 6-3, 6-2


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑