Real Madrid - AS Roma 0-1. Gol Totti



 

**VIDEO** Real Madrid - AS Roma 0-1. Gol Totti

Real Madrid a fost învinsă și în al doilea meci de pregătire al turneului din Statele Unite ale Americii. Formația lui Ancelotii a pierdut la limită, 0-1, disputa cu vicecampioana italiei, AS Roma.

Noul echipament de rezervă nu le-a purtat noroc jucătorilor de pe Santiago Bernabeu. Învinși de Inter la loviturile de departajare în primul meci de la International Champions Cup, madrilenii au pierdut disputa și cu cealaltă formație din Italia aflată în competiție.

Deși a dominat ostilitățile în prima repriză și a ratat ocaziile mai importante, trupa lui Ancelotii n-a fost în stare să marcheze iar la pauză scorul a fost egal 0-0. Unicul gol al meciului a venit în partea secundă și a purtat semnătura veteranului Francesco Totti. Căpitanul romanilor a punctat cu un șut din prima, de la 11 metri, după o centrare a lui Alessandro Florenzi din flancul drept al atacului italienilor.

Cu puțin timp înainte de fluierul de final al centralului, partida a fost întreruptă câteva minute. Aproximativ 20 de fani, mare parte din ei ai Realului, au intrat pe gazon iar autoritățile au avut ceva de tras până să-i poată scoate în afara gazonului, spre amuzamentul fotbaliștilor aflați pe banca de rezervă a trupei de pe Bernabeu.

În cele din urmă partida s-a reluat și AS Roma s-a impus cu 1-0. Pentru italieni a fost prima victorie de la International Champions Cup, după înfrângerea suferită în duelul cu Manchester United. Trupa lui Van Gaal s-a impus cu 3-2. Următorul meci al Realului este programat pe 2 august, în compania englezilor de la Manchester United.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑