Arlauskis are planuri mari: "E visul meu să ajung din nou în grupele UEFA Champions League"



 

**VIDEO** Arlauskis are planuri mari:

Neînvinsă în noul sezon, Steaua lui Costel Gâlcă vrea o victorie şi in Kazahstan, in fata celor de la Aktobe. ''Este visul meu sa ajung din nou in grupele UEFA Champions League'', a declarat Arlauskis.

Pentru campioana României nu e loc de paşi greşiţi în prima manşă a turului trei din UEFA Champions League, în Kazahstan, cu Aktobe, partidă transmisă în direct la Digi Sport 1, de la ora 18:00. Roş-albaştrii se aşteaptă la o dublă mai grea decât în turul precedent cu norvegienii de la Stromsgodset, pe care i-au învins cu 3-0 la general.

Steliştii sunt cu gândul la grupele celei mai importante competiţii continentale, unde pot ajunge pentru al doilea an consecutiv. Arlauskis visează să revină în grupe, acolo unde a mai jucat cu Unirea Urziceni în sezonul 2009-2010.

"Am ajuns aici, în turul 3 din Champions League, şi cu toţii ne dorim să ajungem în grupe. Suntem foarte concentraţi pentru meciul acesta şi asta contează foarte mult. Suntem pregătiţi să jucăm şi să avem un meci foarte bun şi sperăm să plecăm cu un rezultat foarte bun de aici. E visul meu să intrăm în grupele Champions League şi sunt pregătit pentru asta", a afirmat goalkeeperul Stelei.

Referitor la transferul său la gruparea din Ghencea, Arlauskis a afirmat: "Băieţii m-au primit foarte frumos şi foarte bine, mă simt foarte bine aici. Sunt pregătit. Dacă joc şi clubul are încredere în mine, eu dau tot ce am mai bun în momentul ăsta."

Prima manșă din turul III preliminar, dintre Aktobe și Steaua, va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 18:00. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite în TIMP REAL pe site-ul digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑