HCM Râmnicu Vâlcea - Corona Braşov 28-29. Debut cu dreptul pentru ardelence în acest sezon, în Liga Naţională



030 августа 2015

 

**VIDEO** HCM Râmnicu Vâlcea - Corona Braşov 28-29. Debut cu dreptul pentru ardelence în acest sezon, în Liga Naţională

Corona Braşov şi-a respectat statutul de favorită în prima etapă a Ligii Naţionale, în deplasare la Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă partida a fost echilibrată în prima repriză, iar în minutul 26, scorul era egal la 14, braşovencele s-au despins în ultimele patru minute şi au intrat la vestiare cu avantaj de trei goluri.

Echipa antrenată de Ştefan Constantin a început repriza a doua la fel de ezitant cum a terminat-o pe prima, iar ardelencele şi-au păstrat avantajul. Totuşi, gazdele au echilibrat jocul, iar pe final puteau chiar să egaleze, dar s-a terminat 29-28 pentru Corona.

"Un meci de debut, greu, cu răsturnări de scor, cred că în mare majoritate am controlat partida", a comentat antrenorul Bogdan Burcea.

"Îmi doream să câştig, ştiam că jucăm cu o echipă valoroasă, am pregătit destul de bine meciul cu fetele, care s-au autodepăşit în această seară", a declarat şi Ştefan Constantin Ştefan, antrenorul gazdelor.

Prima etapă a Ligii Naţionale continuă azi, în direct la Digi Sport 2. De la ora 12:00, campioana CSM Bucureşti joacă În deplasare la nou promovata Măgura Cisnădiei, iar de la ora 16:30 HCM Baia Mare dă piept cu U Cluj.

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑