Bologna - Sassuolo 0-1. Oaspeţii au punctaj maxim după primele două etape



030 августа 2015

 

**VIDEO** Bologna - Sassuolo 0-1. Oaspeţii au punctaj maxim după primele două etape

Prima repriză a partidei dintre Bologna şi Sassuolo, 0-1, de pe Dall'Ara, a fost lipsită de ocazii, după cum o demonstrează şi statisticile - niciun şut pe poartă pentru oaspeţi, doar unul în contul gazdelor, la lovitura liberă a lui Destro, din minutul 17.

Replica a venit de la Sansone (19), dar atacantul de la Sassuolo nu a găsit ţinta. Acelaşi Sansone a încercat să-l învingă pe Mirante din lovitură liberă (52), dar portarul Bolognei a fost la post.

Rezerva Floro Flores nu a fost de acord cu egalul - vârful lui Sassuolo a marcat al doilea său gol consecutiv în acest sezon şi a adus echipei sale a doua victorie din tot atâtea meciuri.

Bologna (4-3-3): Mirante - Mbaye (Ferrari 46), Rossettini, Maietta, Masina - Donsah (Diawara 55), Crisetig, Farfan - Falco, Destro (Mancuso 71), Brienza

Antrenor: D. Rossi

Sassuolo: (4-3-3): Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Politano (Floro 62), Defrel (Falcinelli), Sansone (Laribi 80)

Antrenor: E. Di Francesco

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑