Iordănescu, protejat la Şcoala de Antrenori: "Nu are nevoie de perfecţionare, nu-l mai chem la examen"



030 сентября 2015

 

**VIDEO** Iordănescu, protejat la Şcoala de Antrenori:

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Dan Apolzan, a precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Casa Fotbalului, că Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, nu este de condamnat că a ales să urmeze cursurile şcolii de la Chişinău, iar formula este una ''legală''.

Totodată, Apolzan consideră că antrenorii cu vechime nu au nevoie de examene de echivalare pentru diploma lor, pentru că nivelul competenţelor lor nu poate fi pus la îndoială, aşa cum este cazul lui Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României.

"Subiectul mi se pare un pic exagerat. E foarte greu să ne gândim că persoane ca Iordănescu sau Ţiţi Dumitriu mai au nevoie de reciclare şi perfecţionare. Eu l-am adus la mine la cursuri să vorbească despre filosofia lui de antrenor! Ei vin permanent la aceste cursuri, fie că au fost practice sau teoretice. Domnul Iordănescu a participat cu mine la schimbul de studenţi pe care l-am avut anul trecut la Nyon.

Se face de doi ani de zile în Europa, au fost patru ţări participante, printre care şi noi. Domnul Iordănescu m-a însoţit acolo şi a participat la aceste cursuri, numai acestea au durat 40 de ore. Este normal să nu-l mai chem să dea examen! Dacă în luna decembrie eu am curs de perfecţionare pentru restanţierii de la licenţa PRO, domnul Iordănescu mă va însoţi, în calitate de director tehnic", a declarat Dan Apolzan.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑