Dumitru Dragomir, înaintea dublei cu Finlanda și Feroe: "Calificarea este a lui Pițurcă!"



030 сентября 2015

 

**VIDEO** Dumitru Dragomir, înaintea dublei cu Finlanda și Feroe:

Anghel Iordănescu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru dubla cu Finlanda şi Insulele Feroe.

Osăptămână mai are la dispoziţie selecţionerul până la primul meci, pe care e obligat să-l câştige. Tricolorii nu au pierdut nicio întâlnire cu Finlanda, însă fostul președinte al LPF este pesimist.

 

"Să ne ferească Dumnezeu să nu câștigăm, pentru că intrăm într-o panică de ne apucă pandaliile", a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport Special, referindu-se la meciul cu Finlanda.

În plus, Dragomir crede că naționala a intrat în declin de când a fost preluată de Anghel Iordănescu. Cu trei remize consecutive fără gol, selecționerul nu se va putea baza pe ajutorul lui Ciprian Marica nici în meciul cu Finlanda.

"Calificarea echipei naționale este a lui Pițurcă, pai sigur că da. Pițurcă a dus echipa pe locul pe care e (n.n. poziția a 7-a). În următorii doi ani o să fim iar pe 37, categoric!", este convins Dragomir.

România ocupă locul 2 în grupa F de calificare la EURO, la un punct de liderul Irlanda de Nord.

Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, "tricolorii" vor întâlni Finlanda, iar pe 11 octombrie, de la ora locală 17:00 (19:00 ora României), reprezentativa noastră va juca ultimul meci din grupa de calificare la Torshavn, în Insulele Feroe.

Ambele meciuri din preliminariile Euro 2016 sunt transmise de Digi Sport, iar fazele video sunt disponibile pe digisport.ro și m.digisport.ro, imediat după fluierul final.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑