Piloţii de Formula 1 Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor lupta pentru titlul mondial în Marele Premiu al SUA



030 октября 2014
Foto: carscoops.com

Toată atenţia în Marele Premiu al Statelor Untie va fi asupra piloţilor de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, care continuă lupta pentru titlul mondial în Formula 1. Britanicul a obţinut patru victorii consecutive care l-au propulsat pe primul loc în clasamentul general cu un avans de 17 puncte, în timp ce germanul are nevoie de o victorie pentru a rămâne aproape de lider.

Sebastian Vettel a confirmat că cel probabil nu va participa în calificările Marelui Premiu al Statelor Unite din cauza unei penalizări.

Circuitul de la Austin a fost inclus pentru prima dată în calendarul Formulei 1 în 2012. Lewis Hamilton a câştigat ediţia inaugurală a cursei de pe circuitul american, în timp ce anul trecut victoria i-a revenit lui Sebastian Vettel.

În cursa din SUA nu vor participa piloţii de la Marussia şi Caterham. Cele două echipe se confruntă cu probleme financiare şi au anunţat că nu vor evolua în ultimele curse din acest sezon. Caterham riscă chiar să rămână fără licenţa dacă nu va participa în ultima etapă din acest an de la Abu Dhabi.

Marele Premiu al Statelor Unite va avea loc duminică cu începere de la ora 22:00. Calificările sunt programate pentru sâmbătă seara.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑