Sferturi de finală interesante la Paris: Federer - Raonic și Nishikori - Ferrer



030 октября 2014

 

Joi s-au disputat optimile de finală din cadrul turneului Masters de la Paris, iar singurul favorit care a pierdut a fost Stan Wawrinka.

Kevin Anderson a reușit o victorie surprinzătoare: l-a eliminat pe deținătorul trofeului de la Australian Open. Cap de serie numărul 3, elvețianul a câștigat la tie-break primul set, dar a fost învins cu 5-7 în actul secund. Decisivul a fost la fel de echilibrat și, după 12 game-uri, cei joi jucători erau la egalitate. În tie-break, Anderson s-a concentrat mai bine și s-a impus cu 7-3.

Mult mai ușor s-a calificat Andy Murray. Împotriva lui Grigor Dimitrov, scoțianul a avut nevoie de o oră și 10 minute pentru a se impune în doua seturi identice, 6-3, 6-3. Victoria i-a asigurat lui Murray locul la Turneul Campionilor, care va fi în exclusivitate la Digi Sport, începând cu 9 noiembrie. (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Campion în 2005, chiar la debut, Thomas Berdych a ajuns și el în sferturile Mastersului de la Paris, după ce l-a eliminat în două seturi pe Feliciano Lopez, scor 7-5, 6-3. Favoritul numărul cinci mai are nevoie de o victorie să-şi asigure prezenţa la Turneul Campionilor.

În sferturi s-a calificat și Kei Nishikori. Japonezul a început perfect meciul cu Jo Wilfired Tsonga și a cedat un singur game în primul set. Favoritul gazdelor a egalat situația, dupa ce s-a impus cu 6-4 în actul secund, însă decisivul a fost adjudecat de nipon, cu același scor.

Nishikori îl va întâlni în faza următoare pe David Ferrer, care a trecut de compatriotul Fernando Verdasco, în două seturi, scor 6-1, 6-2.

În aceeași fază a ajuns și Roger Federer. Fostul lider mondial se luptă de la distanță cu Novak Djokovic pentru prima poziție în lume și a avut nevoie de două acte să îl învingă pe Lucas Poiulle: 6-4, 6-4.

Pentru un loc în penultimul act, elvețianul se va duela cu Milos Raonic. În cazul în care canadianul pierde, se vor ști și ceilalți trei jucători calificați la ultima competiție a anului, din O2 Arena: Nishikori, Berdych și Ferrer.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑