Eric Bicfalvi a devenit golgheterul Ucrainei. ”Dubla” care l-a propulsat pe primul loc



**VIDEO** Eric Bicfalvi a devenit golgheterul Ucrainei. ”Dubla” care l-a propulsat pe primul loc

Fostul jucător al Stelei, Eric Bicfalvi, trece printr-o perioadă foarte bună în Ucraina la echipa sa de club, Volyn Lutsk. Duminică, jucătorul român a contribuit decisiv la victoria cu Mariupol.

Eric Bicfalvi (26 de ani) este un alt jucător de când a ajuns să evolueze în Ucraina. Internaționalul român, care a fost recent convocat și la națională, se află la al treilea meci consecutiv în care marchează pentru Volyn și la a doua ”dublă” în trei partide.

După ce a marcat de două ori contra celor de la Olimpik Donetsk, la 9 noiembrie, în victoria celor de la Volyn cu 4-0, un gol fiind marcat și de Matei, Bicfalvi a izbutiti și duminică, 30 noiembrie, o ”dublă”. De data aceasta, contra celor de la Mariupol. Între aceste două partide, mijlocașul român a punctat, o dată, și în deplasarea cu Metalurg Donețk, scor 1-2.

Cu aceste cinci goluri marcate în ultimele trei partide consecutive ale lui Volyn, Bicfalvi a ajuns la cota 9 în topul golgheterilor și s-a instalat pe prima poziție a acestei ierarhii, cel puțin pentru moment.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑