Romanca Simona Halep face senzatie si la Mastersul de la Miami, dupa ce a triumfat la Indian Wells




Romanca a ajuns in sferturi si daca va cuceri marele trofeu va urca pe locul 2 in lume. Intre timp si ceilalti favoriti merg incet, dar sigur, spre ultimul act. TENIS MIAMI BETA Simona Halep este imposibil de oprit, dupa a 13-a victorie consecutiva. Romanca a facut un meci bun in fata italiancei Flavia Pennetta si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami. Halep s-a impus cu 6 la 3 si 7 la 5, dupa ce in setul doi a reusit sa intoarca scorul dupa ce era condusa cu 5 la 2.

 

Simona HALEP, TENISMENA: “ Acum joc mult mai agresiv şi sunt mai sigură pe mine. Lupt pentru orice minge şi vreau să înving în orice meci.

 

In turul urmator, Simona Halep o va intalni pe americanca Sloane Stephens, a 45-a jucatoare a lumii.Intre timp, lidera mondiala, Serena Williams a ajuns si ea in sferturi, dupa ce a trecut usor de rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6 la 2 si 6 la 3.

 

Nici in concursul masculin liderul mondial nu a avut probleme in a accede in turul urmator. Sarbul Novak Djokovic l-a invins usor cu 6 la 0 si 7 la 5 pe belgianul Steve Darcis si s-a calificat in optimi.

 

In aceeasi faza a ajuns si un alt favorit, spaniolul David Ferrer. Din cursa spre marele trofeu ibericul l-a eliminat pe cehul Lucas Rosol, scor 6 la 4 si 7 la 5. In optimi deasemenea s-au calificat, japonezul Kei Nishikori care a trecut de sarbul Victor Troicki, americanul John Isner, l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, iar canadianul Milos Raonic l-a eliminat pe francezul Jeremy Chardy.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑