Un fost antrenor al Stelei, dezamăgit de jocul roș-albaștrilor: ”În retur, n-au jucat nimic”



Un fost antrenor al Stelei, dezamăgit de jocul roș-albaștrilor: **”În retur, n-au jucat nimic”**

Steaua a câștigat titlul 26 din istoria clubului datorită eșecului pe care ASA Târgu Mureș l-a înregistrat în fața celor de la Oțelul. Unul dintre foștii antrenori ai roș-albaștrilor a criticat evoluția trupei din Ghencea în 2015 și spune că ardelenii au ratat șansa de a da lovitura exclusiv pe mâna lor.

Cristiano Bergodi, care nu s-a decis momentan dacă va mai continua sau nu la Rapid, crede că ASA Târgu Mureș putea să câștige campionatul dacă ar fi câștigat partida cu Astra.

”Cei de la ASA au avut șansa cu Astra, puteau câștiga campionatul. Este un mare păcat pentru Târgu Mureș, pentru că eu zic că, așa cum s-a derulat returul, ei trebuiau să fie campioni”, a spus italianul.

Bergodi a fost dezamăgit de jocul Stelei în partea a doua a campionatului, în care roș-albaștrii au câștigat doar 8 meciuri din 17 etape. 

”Steaua a luat campionatul pentru că este o echipă bună, dar în retur nu a arătat așa mult, nu mi-a plăcut de loc, n-au arătat nimic. O cu totul altă echipă a fost în prima parte a campionatului”, a conchis Bergodi. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑