Gâlcă, dezamăgit că nu a primit șansa de a continua la Steaua. ”Bine nu îți cade, dar ce să facem?”



 

**VIDEO** Gâlcă, dezamăgit că nu a primit șansa de a continua la Steaua. ”Bine nu îți cade, dar ce să facem?”

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0. La finalul partidei din Copou, în urma căreia roș-albaștrii au câștigat cel de-al treilea titlu consecutiv, Gigi Becali, finanțatorul echipei a anunțat joncțiunea de la nivelul băncii tehnice. Gâlcă a vorbit prima dată despre această chestiune la conferința de presă de dinaintea finalei Cupei României.

Contractul lui Costel Gâlcă cu Steaua se va încheia după finala Cupei României și nu va fi prelungit. Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a bătut deja palma cu Mirel Rădoi, care va fi prezentat oficial cel mai probabil la reunirea echipei pentru sezonul viitor.

Gâlcă s-a resemnat deja cu ideea că nu va mai continua la Steaua, deși și-ar fi dorit acest lucru. În momentul în care a fost întrebat de jurnaliști dacă Gigi Becali i-a dat vreo explicație legată de faptul că nu i s-a propus prelungirea, antrenorul a replicat, vizibil încurcat:

”Nu, nu, eu... Doar ne-am bucurat , dar în rest n-am discutat nimic.”

Antrenorul, în vârstă de 43 de ani, a fost vizibil încurcat în momentul în care jurnaliștii au insistat pe subiect.

”V-am spus, pentru mine era important să câștig titlul. Restul... nu cred că ar trebui să vorbesc despre acest lucru, fiecare acționează cum vrea și spune ce vrea.

Bine nu îți cade un astfel de moment, dar ce să facem? Eu nu sunt genul de om care să-i judece pe alții. Dacă dumnealui așa a simțit... așa s-a exprimat”, a conchis Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑