Dupa campionat, Barcelona a luat si Cupa Spaniei, dupa 3-1 in finala cu Bilbao. PSG, in aceeasi postura, dupa 1-0 cu Auxerre - VIDEO




Sezon aproape perfect pentru FC Barcelona. Catalanii au castigat Cupa Spaniei dupa ce au invins-o cu 3 la 1 pe Athletic Bilbao, in finala. Barca este si campioana nationala, iar pe 6 iunie joaca finala Ligii Campionilor.


Messi a deschis scorul cu un gol fabulos, marcat la capatul unei incursiuni de peste 40 de metri. Barca nu a avut emotii in finala Cupei Spaniei, jucata chiar pe Camp Nou. Al 2-lea gol a fost inscris de Neymar dupa o combinatie ca la carte. Catalanii au dominat posesia balonului, iar cei de la Athletic rar puneau in pericol poarta lui Ter Stegen. In repriza secunda Messi a mai reusit un gol, dupa o pasa de Dani Alves. Bilbao a marcat doar o data, prin Williams. Pe final de meci, Neymar i-a enervat la culme pe jucatorii adversi cu artificiile tehnice si a fost cat pe ce sa provoace o incaierare. Barca a castigat finala cu 3 la 1 si a cucerit Cupa Spaniei pentru a 27-a oara. 

Totodata, in Franta, Paris Saint-Germain a luat cupa, dupa ce a invins-o greu pe Auxerre, scor 1 la 0. Cavani a fost autorul golului. 

In acest sezon, PSG a devenit campioana Frantei, a cucerit cupa si cupa ligii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: fc barcelona, PSG, cupa spaniei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑