Carlos Munoz a câştigat cursa de IndyCar care s-a desfăşurat pe circuitul stradal din Detroit



foto: antena2.com.co

Cursa infernală de IndyCar! Ploaia torenţială şi fulgerele le-au dat mari bătăi de cap piloţilor, care nu au putut evita accidentele în competiţia de la Detroit. Din cauza condiţiilor meteo, cursa a fost şi întreruptă pe o scurtă perioadă de timp.

Carlos Munoz a câștigat prima cursă de IndyCar, desfășurată pe circuitul stradal din Detroit. Columbianul se afla pe prima poziție în momentul în care întrecerea a fost întreruptă cu steag roșu din cauza condițiilor meteo, ploaie torențială și fulgere. Din cauza vremii, accidentele au fost inevitabile pe circuit.

Munoz a preluat conducerea după 47 de tururi şi nu a mai cedat primapoziţie până la final. El a obţinut prima sa victorie din carieră. Munoz a fost urmat de catre colegul său, Marco Andretti, dar și de francezul Simon Pagenaud.

Munoz a obţinut a doua victorie din 2015 pentru echipa Honda, după cea a lui James Hinchcliff de la începutul acestei luni.

Liderul clasamentului general, columbianul Juan Pablo Montoya s-a clasat doar pe locul zece. Cea de-a doua cursă IndyCar din Detroit se va desfășura luni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑