Olimpiada republicană de educație fizică. Revenire în actualitate. Foto



ministerul educatiei, nicolae juravschi

Peste 120 de elevi și eleve din 32 de localități ale Moldovei s-au reunit pe arenele sportive ale pansionatului «DACIA-Marin» din Vadul-lui-Vodă cu prilejul desfășurării Olimpiadei republicane de educație fizică, desfășurate de către Ministerul Educației.

nicolae juravschi, ministerul educatiei

Organizată după o întrerupere de zece ani, manifestarea polisportivă a programat concursuri atractive la volei și baschet, gimnastică sportivă și atletism, tracțiuni la bară fixă, în total la șapte probe accesibile. Impresionează geografia reprezentării campionilor. Astfel, în lista învingătorilor au figurat Gheorghe Mititelu din Lipoveni, raionul Cimișlia,Victor Luca, sectorul Buiucani, Chișinău, Stanislav Guzun din Baraboi, raionul Dondușeni.

ministerul educatiei, nicolae juravschi

Prezent la evenimentul din Vadul-lui Vodă, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv Nicolae Juravschi a remarcat importanța acestei manifestari pentru popularizarea mișcării active și modului sănătos de viață, anunțînd totodată, ca va transmite din partea CNOS treninguri sportive campionilor actualei ediții a Olimpiadei republicane de edicație fizică.

nicolae juravschi, ministerul educatiei olimpiada de educatie fizica, nicolae juravschi


Text și foto - Nicolae Buceatchi


Источник – sporter.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑