Gâlcă, după al doilea meci fără victorie în Liga 1: "Campionatul încă se joacă"



01 марта 2015

 

**VIDEO** Gâlcă, după al doilea meci fără victorie în Liga 1:

VIDEO CSU Craiova - Steaua 0-0. După semieșecul din deplasare, Costel Gâlcă a făcut o scurtă caracterizare a partidei și consideră că echipa sa a dominat confruntarea de pe stadionul Extensiv.

Antrenorul Stelei a pus rezultatul și pe seama calității precare a gazonului.

"Știam că este o echipă care se apără foarte bine, noi ne-am creat multe ocazii de gol, dar din păcate nu am înscris. Adversarii nu și-au creat nicio ocazie de gol. Terenul ne-a dezavantajat, este denivelat, ne-a încurcat la construcție.", a spus Costel Gâlcă, imediat după meci, la "Fotbal Club".

În pofida avansului de 10 puncte avut înaintea returului, antrenorul liderului a îndemnat mereu la prudență, lucru confirmat de rezultatele consemnate în primele două jocuri din acest an. "Cine spunea că este câștigat campionatul, s-a înșelat. Campionatul se joacă și vom vedea ce se va întâmpla"

Cu toate că nu a obținut nicio victorie în Liga 1, Gâlcă nu își face griji pentru postul său. "Nu mă preocupă acest lucru, nu are rost să mai vorbim despre acest lucru. În fotbal se poate întampla orice."

Tehnicianul campioanei și-a exprimat mulțumirea că a putut să îl folosească în cele din urmă pe Andrei Prepreliță: "S-a văzut că am avut mai multă liniște acolo la mijloc, la construcție. El dă echilibru echipei, iar echipa simte acest lucru."

În etapa viitoare, Steaua va juca pe teren propriu împotriva CFR-ului. Chiar dacă trupa clujeană trece prin momente dificile, Gâlcă se așteaptă la o partidă dificilă:

"O echipă căreia i s-au luat puncte, dar mulți jucători au rămas acolo. Este o echipă bună, sper să câștigăm și să continuăm cu victorii.", a conchis antrenorul stelist.

Steaua și CFR Cluj se întâlnesc ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, 8 martie, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑