În așteptarea meciului cu ASA Tg. Mureș, dinamoviștii au împărțit mărțișoare: ”Avem mai multă încredere”



01 марта 2015

În așteptarea meciului cu ASA Tg. Mureș, **dinamoviștii au împărțit mărțișoare: ”Avem mai multă încredere”**

Dinamoviştii se pregătesc pentru cel mai dificil test al începutului de retur - vineri au meci cu ASA. Nimeni n-a reuşit încă sa câștige la Târgu Mureș în actualul sezon.

După ce le-au făcut cadou suporterilor o victorie cu U Cluj, dinamoviştii au avut grijă şi de fane - de 1 Martie, elevii lui Mihai Teja au împărţit flori şi autografe.

„E o zi importantă pentru fiecare femeie. Prietenii și soții să le răsfețe și să se poarte frumos cu ele”, a declarat Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo.

De luni, câinii intră în priză pentru cel mai greu meci al începutului de retur - o contracandidată la podium, ASA, îi aşteaptă la Târgu Mureş. Nou promovata e singura echipă din Liga 1 care n-a pierdut niciun meci acasă în tur! Partida este vineri, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

„Avem și mai multă încredere acum, dar nu ne culcăm pe o ureche. Întâlnim o echipă mai bună decât cele de până acum și trebuie să ne motivăm”, a spus Dorin Rotariu.

„Vineri e o partidă mult mai dificilă, poate cea mai dificilă din acest start de sezon. Un test pentru echipă și sper să-l trecem cu bine”, a adăugat și Dănciulescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑