Ilie Dumitrescu, atac la extremele Stelei: ”Jucători de națională care n-au dat nicio centrare bună!”



01 марта 2015

 

**VIDEO** Ilie Dumitrescu, atac la extremele Stelei: ”Jucători de națională care n-au dat nicio centrare bună!”

VIDEO CSU Craiova - Steaua 0-0. Roș-albaștrii au remizat în Bănie, deși au jucat aproape o repriză cu un om în plus, după eliminarea lui Brandan. Au dominat în general, dar ocaziile de la poarta lui Brandan au fost destul de rare.

Unul dintre foștii antrenori ai Stelei, dar și unul dintre fotbaliștii care au marcat istoria clubului din Ghencea, este vorba despre Ilie Dumitrescu, a criticat evoluția unor dintre elevii lui Costel Gâlcă.

Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, Dumitrescu a identificat o problemă din jocul Stelei de la Craiova.

”Nu trebuie să te precipiți, să încerci să desfaci adversarul, să fii foarte calm și să nu intri în stare de presiune. Pe mine altceva mă îngrijorează foarte tare. Sunt foarte multe momente de joc în care adversarul te lasă să preiei, poți să centrezi, iar aceste centrări sunt de slabă calitate.

Adi Popa, Chipciu sunt jucători de echipa națională. Chipciu făcea semn să nu se grăbească, centrează și lovește primul adversar. Chiar dacă terenul este foarte prost, trebuie să vezi o centrare de calitate”, a conchis Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑