Floyd Mayweather ar putea reveni pe ring. Suma pentru care ar fi dispus să-și ia mănușile din cui



01 мая 2016
foto simbol: forbes.com
Americanul Floyd Mayweather, cel mai bogat sportiv din lume, care s-a retras în luna septembrie, nu exclude să revină în ringul de box, a declarat el duminică.
"Dacă revin, evident, va fi doar pentru o primă de nouă cifre. Și probabil un meci pentru titlul mondial și un câștig pe măsură cu nouă cifre", a precizat Floyd "Money" Mayweather, scrie agerpres.ro
"Toată lumea întreabă: Oare va reveni Floyd Mayweather. Deocamdată sunt mulțumit așa, dar am început niște discuții cu CBS și Showtime și nu se știe niciodată", a afirmat fostul rege necontestat al categoriei welters.
Mayweather a câștigat pe 2 mai 2015 la Las Vegas ceea ce a fost prezentat drept "meciul secolului" împotriva filipinezului Manny Pacquiao, meciul cel mai lucrativ din istoria boxului, cu încasări de 500 milioane dolari.
Conform clasamentului magazinului Forbes publicat în iunie, câștigurile lui Mayweather pe 2015 sunt estimate la 300 milioane dolari, dintre care 120 milioane încasate doar la meciul cu Pacquiao.
Floyd Mayweather a asistat la gala de la Washington, în care Lucian Bute a boxat cu Badou Jack, pugilistul suedez făcând parte din echipa campionului american.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑