Motive de bucurie pentru suporterii roş-albaştrilor. Raul Rusescu a revenit la Steaua



01 сентября 2014

 

Motive de bucurie pentru suporterii echipei Steaua Bucureşti. După ce duminică oficialii roş-albaştrilor au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Alex Bourceanu, de la Trabzonsport, la echipa din Ghencea va reveni şi atacantul Raul Rusescu, care a fost împrumutat de Sevilla, la fel pentru un sezon.

În ultima zi de transferuri în Europa, oficialii campioanei României, Steaua Bucureşti au ajuns la un acord cu Sevilla pentru împrumutul lui Raul Rusescu până la finalul sezonului viitor. Aceştia îi vor suporta o parte din salariul fotbalistului, de 450 de mii de euro pe an. La sfîrşitul înţelegerii, Steaua va avea prima opţiune de cumpărare a jucătorului.

În vârstă de 26 de ani, Raul Rusescu a plecat în vara trecută din Ghencea, din postura de golgheter al Ligii 1. Sevilla a plătit atunci pentru el 2,2 milioane de euro. Rusescu nu a reuşit însă să se integreze la gruparea andaluză şi în a doua parte a sezonului trecut a fost împrumutat la Braga.

Revenit la Sevilla, Rusescu a fost anunţat de Unai Emery că nu face parte din planurile sale, fiind nevoit să-şi caute echipă.

Raul Rusescu este cel de-al treilea jucător împrumutat de Steaua pentru acest sezon, după Alexandru Bourceanu şi Paul Papp. Pe lângă aceştia, în această vară campioana României i-a mai transferat pe Giedrius Arlauskis, Srdjan Luchin, Alin Toşca, Florentin Pham-Huy, Nicandro Breeveld şi Valentin Lemnaru.

După 6 etape, campioana României se află pe locul doi în Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul, Astra. Roş-albaştrii au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi vor juca în grupa J a Ligii Europei, unde se vor duela cu Dinamo Kiev, Rio Ave şi Aalborg.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑