Usain Bolt a participat la un eveniment de promovare a Campionatului Mondial de atletism de la Beijing



01 сентября 2014

 

Moment nostalgic pentru Usain Bolt! Jamaicanul a revenit la Beijing unde a cucerit primele titluri olimpice. Sportivul a fost prezent la un eveniment de promovare a următorului Campionat Mondial, care va avea loc în capitala Chinei şi la care sprinterul şi-a confirmat participarea.

Usain Bolt s-a întâlnit cu fanii săi de la Beijing într-un eveniment destinat promovării Campionatului Mondial de anul viitor la care va participa şi jamaicanul. În timpul evenimentului, sprinterul s-a înscris şi la o cursă mai puţin obişnuită în care, în loc să alerge, a parcurs distanţa cu o trotinetă.

Mondialul de atletism va avea loc pe stadionul pe care Usain Bolt a cucerit primele trei titluri olimpice, la Olimpiada de la Beijing, din 2008. Bolt a câştigat aurul la ştafetă şi s-a impus în probele de 200 şi 100 de metri, în care este considerat cel mai bun atlet din lume, până în prezent.

"Este un lucru care nu se uită. Este unul dintre primele momente de glorie din viaţa mea. Aici a început totul. Ţin minte fiecare detaliu. Am revăzut cursa de mai multe ori, pentru că a reprezentat un moment important pentru mine. De aceea, abia aştept să mă întorc aici anul viitor şi să alerg din nou pe stadionul "Cuib de Pasăre", a spus jamaicanul Usain Bolt.

Usain Bolt a cucerit în total opt medalii de aur la ultimele trei ediţii ale Campionatelor Mondiale, la Berlin, Daegu şi Moscova. Acesta a devenit campion mondial în aceleaşi probe, 100 de metri, 200 de metri şi ştafeta patru a câte 100 de metri.

A 15-a ediţie a Campionatul Mondial de atletism va avea loc la Beijing, în perioada 22-30 august 2015.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑