Baciu: ”S-a dorit schimbarea mea de la Concordia încă din etapa a doua”



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Baciu: ”S-a dorit schimbarea mea de la Concordia încă din etapa a doua”

Marius Baciu și întreg staff-ul său și-au reziliat contractele cu cei de la Concordia, astfel că gruparea ilfoveană are, începând de azi, un nou antrenor.

Baciu a vorbit pentru prima dată după ce a plecat de la Chiajna, ÎN DIRECT în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

”Lipsa de rezultate mi s-a reproșat, dar nu mai are rost să discutăm acum prea multe. Am făcut o treabă destul de bună, mai ales în prima parte, când am scăpat echipa de la retrogradare. Am făcut apoi lucruri foarte bune, dar nu cred că am fost pe aceeași lungime de undă, ca să zic așa, cu cei de acolo”, a spus Baciu.

Antrenorul a încercat apoi să găsească și câteva explicații pentru parcursul mai slab al echipei din actualul sezon.

”A contat foarte mult că l-am pierdut pe Adi Cristea, care a fost jucătorul care ne-a ajutat foarte mult în acest sezon. A și slăbit, s-a pregătit foarte bine. Cristea, mai ales în deplasare, se încadra perfect în tactica noastră, avea experiență, apoi l-am pierdut și pe Buleică, care a făcut ruptură de ligamente și astfel de probleme la un club precum Concordia contează.

Eu zic că dacă aveam liniște și nu se vorbea din etapa a doua de schimbarea noastră, dacă aveam mai multă liniște, poate făceam mai mult. Cred că s-a dorit mai mult schimbarea noastră, decât continuitatea”, a conchis Baciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑