EXCLUSIV Torje știe cum putem învinge Ungaria: ”Dacă vom fi peste ei ca joc, publicul se va potoli”



01 сентября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Torje știe cum putem învinge Ungaria: ”Dacă vom fi peste ei ca joc, publicul se va potoli”

Gabriel Torje, unul dintre cei doi jucători români de care ungurii se tem cel mai mult, s-a alăturat marți celorlalți ”tricolori”, la Mogoșoaia. Mijlocașul lui Osmanlispor a explicat că a întârziat pentru că s-a anulat cursa cu care trebuia să sosească în țară și nu pentru că ar fi avut probleme medicale.

„Sunt ok din punct de vedere fizic, nu am nicio problemă. Am venit mai târziu din cauza unor probleme cu avionul”, a declarat Torje pentru Digi Sport.

Mijlocașul de 25 de ani știe că naționala Ungariei are un imens atu în publicul său, la Budapesta, dar are și soluția depășirii acestui obstacol.

„Sperăm să facem un meci mare vineri și să câștigăm cele 3 puncte. Cu cele 3 puncte, cred că suntem 90% calificați. Nu joacă publicul, pe teren suntem 11 la 11.

Dacă vom fi peste ei ca joc, sunt de părere că publicul se va potoli. Ungaria și-a dominat adversarii prin forță și devotament, noi suntem și tehnici și trebuie să profităm de acest lucru și să ne facem jocul. Statistica nu joacă vineri.

Trebuie să jucăm noi, suntem 11 contra 11 și trebuie să demonstrăm că suntem peste ei.Trebuie să mergem acolo și să fim convinși că suntem o echipă valoroasă și să facem tot ce putem să câștigăm”, a declarat Torje.

Internaționalul român a vorbit și despre neconvocarea lui Ciprian Marica, fostul său coleg de la Konyaspor.

„Marica este un jucător valoros, însă selecționerul alege cine trebuie să joace”, a mai spus fostul dinamovist, care le-a făcut și o promisiune românilor înainte de meciul cu Ungaria:

„Trebuie să fim încrezători, să credem în valoarea noastră. Să fii locul 7 nu e la îndemâna oricui. Este un derby, toată lumea îl așteaptă, derby-urile ne plac. Sper să fiu pregătit sută la sută fizic și psihic și să fim o echipă pentru că doar dacă suntem o echipă putem scoate un rezultat bun în Ungaria. Vă promit că vom fi concentrați sută la sută și vom da totul pe teren pentru a obține un rezultat bun”.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑