Serena Williams, de neoprit la Wimbledon. Alte două favorite au părăsit competiția



02 июля 2015

 

**VIDEO** Serena Williams, de neoprit la Wimbledon. Alte două favorite au părăsit competiția

Surorile Williams merg perfect la Wimbledon. Cele două americance au câştigat în două seturi meciurile de ieri. Două dintre favorite, Ana Ivanovic şi Karolina Pliskova, au părăsit Grand Slam-ul londonez încă din turul al doilea.

Serena Williams are un parcurs constant la Wimbledon. Câștigătoare a celor două Grand Slam-uri din acest an și a șapte din ultimele 12 turnee majore, americanca a avansat în turul al treilea. Serena a trecut în două seturi de Timea Babos, 6-4, 6-1.

Şi sora liderului mondial a ajuns în turul al treilea. Venus Williams a învins-o cu 7-6, 6-4 pe kazaha Yulia Putintseva.

După Halep și Bouchard, alte două favorite au părăsit repede iarba londoneză - Ana Ivanovic, a șaptea jucătoare a lumii a fost învinsă în două seturi de americana Bethanie Mattek-Sands, numărul 158 WTA. Și numărul 11 mondial, Karolina Plitskova, a spus adio Londrei după turul doi. Jucătoarea din Cehia a pierdut cu 6-7, 4-6 în fața lui Coco Vandeweghe. Pentru un loc în optimi, americanca va evolua împotriva Samanthei Stosur.

Australianca, a 22-a favorită a competiţiei, a avut nevoie de o oră şi 19 minute pentru a trece de poloneza Ursula Radwanska.

Victoria Azarenka s-a impus cu un dublu 6-3 în faţa lui Kirsten Flipkens şi va evolua în turul al treilea împotriva Kristinei Mladenovic. Andrea Petkovic a trecut şi ea clar de columbiana Mariana Duque-Marino, pe care a învins-o cu 6-3, 6-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑