Leo Grozavu continuă să spere la calificare și a dezvăluit strategia returului



02 июля 2015

 

**VIDEO** Leo Grozavu continuă să spere la calificare și a dezvăluit strategia returului

FC Botoşani şi-a făcut debutul în Europa League cu o remiză pe teren propriu în faţa georgienilor de la FC Tskhinvali, scor 1-1, iar antrenorul Leo Grozavu s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, nu însă şi de rezultat.

În ciuda faptului că echipa pe care o pregăteşte a ratat victoria şi a primit gol pe teren propriu, Grozavu este încrezător că FC Botoşani va reuşi să obţină calificarea în returul din Georgia, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, joia viitoare, de la ora 19:00.

"Nu putem spune că am avut ghinion. La prima participare, este clar că avem şi noi problemele noastre. Mă refer, în primul rând, la experienţa unui asemenea joc. Sunt mulţi jucători debutanţi, poate n-am gestionat anumite momente foarte bine, am primit acel gol în debutul reprizei a doua, care ne-a descumpănit puţin. Un sfert de oră am fost debusolaţi, apoi am încercat din nou, dar nu am reuşit. Per total, pentru nivelul la care suntem acum, sunt mulţumit de modul în care băieţii au interpretat jocul. Sigur, mi-aş fi dorit mai mult, consider că am fi meritat, dar ăsta este fobalul", a spus antrenorul de 47 de ani.

"Calificarea nu este jucată. A fost doar prima repriză. S-a terminat egal, dar consider că putem să marcăm în returul din Georgia şi ne putem califica.

Mergem acolo să ne calificăm. Vom vedea ce partitură vom alege, dar este clar că nu vom juca la aşteptare. Vom merge să jucăm fotbal, să încercăm să marcăm şi să ne calificăm", a mai precizat Grozavu.

Tehnicianul moldovenilor a schimbat sistemul obişnuit, 4-3-3, preferând un modul 4-2-3-1, şi şi-a explicat decizia prin lipsa de omogenitate a lotului şi prin faptul că noii jucători nu au asimiliat încă aşezarea tradiţională a echipei.

"Ne-am asumat această lipsă de omogenitate. Era normal. Timpul a fost foarte scurt, nici nu am avut toţi jucătorii la dispoziţie în prima zi de pregătire. Ne-am pregătit oarecum în etape, dar mergem înainte.

Am schimbat sistemul în 4-2-3-1, pentru că am avut mulţi jucători noi, iar acest 4-3-3 nu poate fi interpretat foarte rapid. Ne-am dorit mai întâi să punem la punct partea fizică. E încă devreme să jucăm 4-3-3, nici jucătorii nu sunt încă pregătiţi pentru acest sistem din punct de vedere tactic", a declarat Grozavu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑