Un personaj dintr-un celebru desen animat a devenit mascota oficială a echipei Zenit Sankt-Petersburg



02 сентября 2014
Foto: globoesporte.globo.com

Transfer de senzaţie la Zenit Sankt-Petersburg! În timp ce granzii fotbalului mondial aruncă cu milioane de euro, ruşii fac bani din publicitate. Echipa antrenată de Andre Villas-Boas l-a cumpărat pe celebrul personaj de desene animate, Bart Simpson. 

Nu este o farsă! Zenit l-a transferat pe Bart Simpson. Personajul din desene animate a semnat un contract cu multe zerouri şi a fost prezentat oficial la gruparea rusă. Bart Simpson a trecut vizita medicală, a discutat cu antrenorul principal schemele pe care le va aborda la echipă şi a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. La Zenit, acesta va purta numărul 87 pe tricou, prima sa apariţie pe micile ecrane fiind în 1987.

Bart Simpson a discutat cu starurile formaţiei, Hulk, Kerjakov, Witsel, Timoşciuk sau Danny şi le-a promis că nu le va fura locul în primul 11, asta pentru că Bart Simpson va fi noua mascotă oficială a lui Zenit. El le-a promis jucătorilor că va face tot posibilul să-i ajute prin orice mijloace să obţină cât mai multe victorii.

Deocamdată, nu se ştie pe câţi ani a semnat Bart Simpson, dar oficialii de la compania de cinematografie 20th Century Fox susţin că este o înţelegere de lungă durată.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑