Artur Ioniţă va lupta pentru un loc de titular în formaţia lui Andrea Mandorlini



02 сентября 2014

 

Artur Ioniţă nu se mulţumeşte cu postura de rezervă la Verona. Primul moldovean din Serie A vrea să devenă titular într-o echipă în care mai joacă astfel de vedete ale fotbalului mondial ca Luca Toni sau Rafa Marquez.

Duminică seara, Artur Ioniţă a devenit primul fotbalist moldovean care a evoluat într-un meci din Serie A. Acesta a jucat pentru echipa Hellas Verona în ultimele 20 de minute ale meciului cu Atalanta, din prima etapă.

"Au fost emoţii foarte mari. Chiar fiind şi pe banca de rezerve, văzând antrenorul, echipa pe teren, atmosfera din tribune.Am avut nevoie de câteva minute ca să-mi revin. Emoţiile au fost foarte mari. Dar cred că mi-a reuşit până la urmă să fac faţă în primul meci", a menţionat Artur Ioniţă.

Ioniţă nu se mulţumeşte însă cu statutul de rezervă şi va lupta pentru un loc de titular în formaţia lui Andrea Mandorlini.

"Concurenţa e foarte mare. Dar acest lucru motivează şi mai mult pentru a progresa şi a demonstra antrenorului şi tuturor că meriţi să te afli într-o astfel de echipă şi să obţii locul de titular", a mai spus Ioniţă.

Imediat după ce a debutat la Verona, Ioniţă a venit la Chişinău pentru a se alătura echipei naţionale, care a început pregătirile pentru amicalul cu Ucraina, de pe 3 septembrie.

"Un amical foarte bun. Este foarte important înaintea meciului cu Muntenegru. Este util să jucăm acest meci".

Artur Ioniţă, în vârstă de 24 de ani, şi a început cariera de fotbalist la Zimbru. Acesta a mai jucat la formaţiile Iskra, în Moldova, şi FC Aarau, în Elveţia. Mijlocaşul s-a transferat la Verona în această vară şi a adunat deja două meciuri la echipa italiană, unul în cupă şi unul în campionat.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑