(VIDEO) Kickboxerul moldovean Pavel Voronin se pregăteşte de Gala KOK World Grand Prix 2014



02 сентября 2014

 

Pavel Voronin se pregăteşte de cea mai importantă luptă a anului. Kickboxerul moldovean se va întâlni în ring cu ucraineanul Serghei Liubcenko într-un super duel la categoria de 93 de kilograme. Sportivul se va pregăti de acest meci în Spania, alături de un alt campion ucrainean, Artur Kişenko.

La Gala KOK, Pavel Voronin se va întâlni în ring cu ucraineanul Serghei Liubcenko, într-un super duel al greilor. Kickboxerul moldovean a declarat că aceasta va fi cea mai importantă luptă a sezonului pentru el.

"Ştiu că este un luptător foarte bun. Vine din Muay Thai. Este multiplu campion mondial în acest gen de lupte. Este bun. Dar vom vedea ce va arăta în ring", a menţionat kickboxerul Pavel Voronin.

Înainte de Gală, Voronin va pleca într-un cantonament de zece zile la Barcelona, unde se va pregăti la clubul celebrului luptător ucrainean Artur Kişenko, care, la fel, se află în aceeaşi categorie de greutate.

"Sunt foarte bucuros că voi avea onoarea să stau în pereche şi să mă pregătesc alături de Artur Kişenko. Cred că mă va ajuta acest lucru", a mai spus Voronin.

Gala KOK World Grand Prix 2014 va avea loc pe 19 septembrie, la Sala Polivalentă, din Capitală. În cadrul evenimentului vor avea loc 12 lupte de foc.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑