Juventus Torino, CAMPIOANA in Italia pentru a 4-a oara consecutiv. A invins-o cu 1 la 0 pe Sampdoria - VIDEO



03 мая 2015

De 4 ani nu e nimeni mai bun ca ei. Juventus Torino si-a asigurat un nou titlu de campioana in Italia, dupa victoria pe terenul formatiei Sampdoria, scor 1 la 0. In acelasi timp, in Spania, favoritele nu dau gres.

 

Sampdoria, care face un sezon impresionant si merge pe locul 5 in campionat, a avut ocazii la poarta adversa in startul meciului. Oaspetii au fost mai activi in atac in a doua jumatate a reprizei. In minutul 32, Vidal a reusit sa marcheze. Dupa gol, Sampdoria a fost mai periculoasa. Gazdelor, insa, le lipsea precizia. S-a incheiat 1 la 0 in favoarea lui Juventus. Echipa din Torino celebreaza titlul de campioana cu numarul 31, acesta fiind, totodata, al 4-lea consecutiv. 

 

In Spania, FC Barcelona isi doreste atat de mult titlul, incat nu-si observa adversarii. Intr-un nou meci, catalanii au surclasat, in deplasare, gruparea Cordoba, scor 8 la 0. Messi a marcat 2 goluri, iar Luis Suarez a fost autorul unui hat-trick. 

 

Cu 3 etape ramase de disputat, FC Barcelona e lider in campionat si are 2 puncte avans fata de Real Madrid. Galacticii au invins-o pe Sevilla cu 3 la 2, in deplasare. Cristiano Ronaldo a fost eroul meciului, cu un hat-trick. 

 

Cristiano Ronaldo este golgheterul campionatului spaniol, cu 42 de reusite. In acest top este urmat de Messi, cu 40 de goluri.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑