Audi are două victorii din două la Hockenheim și 4 consecutive în DTM



**Audi are două victorii din două** la Hockenheim și 4 consecutive în DTM

Mattias Ekstrom s-a impus în cea de a doua cursă DTM de la Hockenheim și a obținut a 4-a victorie consecutivă pentru constructorul Audi în Campionatul German de Turisme.

Suedezul, campion în 2004 și 2007, a plecat al doilea de pe grila de start, dar l-a depășit rapid pe polemanul Mike Rockenfeller. În primele tururi, până la apariția ploii, Ekstrom a făcut schimb de poziție cu deținătorul titlului, Marco Wittmann.

După intrarea la boxe și trecerea pe pneuri de ploaie, "Ecky" a fost imbatabil. Mattias Ekstrom l-a învins pe Edoardo Mortara cu 7 secunde și 3 zecimi, iar Audi a bifat dubla. Pentru nordicul în vârstă de 36 de ani a fost cea de a treia victorie în ultimele 4 curse.

Garry Paffett, plecat din ultima linie a grilei, a reușit una dintre cele mai spectaculoase curse de recuperare din ultimii doi ani. Britanicul de la noua echipă ART Grand Prix Mercedes a urcat în 30 de tururi până pe locul al treilea și a revenit pe podium după aproape doi ani.

Martin Tomczyck, al patrulea clasat, a trecut pe final de campionul Marco Wittmann și a fost cel mai bine poziționat pilot BMW. Lider în clasamentul general este Edoardo Mortara, cu 30 de puncte. Ekstrom și Jamie Green împart poziția secundă, cu câte 25 de puncte.

Următoarea etapă din DTM se va desfășura în intervalul 30 - 31 mai, pe LausitzRing și va putea fi urmărită ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

Sursa foto: autosport.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑