AS Roma - Genoa 2-0. Echipa lui Rudi Garcia rămâne în cursa pentru locul 2 în Serie A



**AS Roma - Genoa 2-0.** Echipa lui Rudi Garcia rămâne în cursa pentru locul 2 în Serie A

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, AS Roma a reușit doar a doua victorie din ultimele cinci meciuri, după 2-0 pe teren propriu cu Genoa.

Portarul oaspetilor, Mattia Perin, i-a salvat pe genovezi la primele două ocazii ale meciului, irosite de De Rossi și Nainggolan. Roma a profitat până la urmă de o eroare din defensiva celor de la Genoa, iar Doumbia a marcat după greșeala lui Roncaglia.

Avantajul minim nu le-a asigurat gazdelor o repriza secundă fără emoții - De Sanctis a scos la prima ocazie, iar apoi, după ce a scăpat mingea, De Rossi a respins aproape de pe linia porții.

Șansele s-au răzbunat în prelungiri. Pe contraatac, Alessandro Florenzi a făcut 2-0 pentru Roma și echipa lui Rudi Garcia rămâne astfel în cursa pentru locul 2, cu rivala Lazio.

AS ROMA: De Sanctis - Florenzi, Manolas, Astori, Torosidis - Pjanic (72' Yanga-Mbiwa), De Rossi, Nainggolan - Ibarbo (86' Holebas), Doumbia (60' Iturbe), Gervinho

Antrenor: Rudi Garcia

GENOA: Perin - Roncaglia, De Maio, Izzo, Tambe (46' Iago Falque) - Rincon, Bertolacci (73' Tino Costa), Kucka - Laxalt (58' Lestienne), Niang, Bergdich

Antrenor: Gian Piero Gasperini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑