Espanyol-Rayo 1-1. Catalanii ratează șansa de a se apropia de locurile de Europa



**Espanyol-Rayo 1-1.** Catalanii ratează șansa de a se apropia de locurile de Europa

Espanyol a ratat o ocazie uriașă de a se apropia de locurile de UEFA Europa League, după ce a remizat cu Rayo pe teren propriu, la capătul unei partide în care oaspeții au condus pentru mai bine de 50 de minute.

Caicedo a avut prima ocazie a meciului la patru minute de la start - șutul ecuadorianului a fost reținut cu greu de Tono (4). Patru minute mai târziu, ecuadorianul a fost din nou periculos la o minge recuperată de Sergio Garcia, însă șutul a trecut puțin pe lângă (8).

Gazdele au avut din nou o ocazie mare la lovitura liberă a lui Arbilla - fundașul basc a trimis în bară (14). Rayo a deschis scorul la prima ocazie clară - Insua a urcat cu mingea la picior până la limita careului catalan și a marcat după un un-doi cu Bueno (29).

Espanyol a reușit egalarea cu 10 minute înainte de final, când balonul centrat de Hector Moreno a trecut puțin pe lângă Stuani și s-a oprit în plasa porții lui Tono (80).

Putea fi 2-1 trei minute mai târziu, însă șutul lui Lucas Vazquez a fost blocat de Tono (83). Espanyol a terminat în zece o partidă frustrantă. Canas a văzut două galbene la aceeași fază - unul pentru un fault și al doilea pentru proteste (94).

ECHIPELE

Espanyol: Casilla - Arbilla, Alvaro Gonzalez, Hector Moreno, Ruben Duarte - Canas, Victor Sanchez - Lucas Vazquez, Sergio Garcia, Montanes (Salva Sevilla, 65) - Caicedo (Stuani, 49)
Antrenor: Sergio Gonzalez Soriano

Rayo: Tono - Tito, Ze Castro, Morcillo, Insua - Trashorras, Raul Baena (Jozabed, 72) - Adri Embarba, Bueno, Alex Moreno (Lica, 84) - Fedor (Manucho, 61)
Antrenor: Paco Jemez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑