Atalanta - Lazio 1-1. Oaspeţii au fost depăşiti de rivala Roma în clasament



03 мая 2015

 

**VIDEO** Atalanta - Lazio 1-1. Oaspeţii au fost depăşiti de rivala Roma în clasament

Cu Ştefan Radu titular, Lazio nu a obţinut victoria care să o menţină pe locul 2 în Serie A. Atalanta a avut prima şansă de gol în minutul 18 - Marchetti s-a opus la tentativa lui Biava.

Replica oaspeţilor a venit în minutul 33. Keita nu a reuşit să îl păcălească pe Sportiello. La vestiare s-a intrat fără gol, după ce Marchetti a avut o nouă intervenţie spectaculoasă.

Deschiderea scorului a venit în partea secundă. Biava a adus-o pe Atalanta în avantaj, după un corner. Keita a ratat apoi şansa de a înscrie din nou, după reuşita din etapa trecută, cu Parma. Finalul de meci nu l-a mai găsit pe gazon pe Radu, însă oaspeţii au reuşit până la urmă să puncteze.

Parolo a semnat cel de-al doilea egal din ultimele trei runde pentru laziali. Atalanta a mai făcut un pas spre salvare, în timp ce Lazio va avea un final dificil de sezon, după ce a fost depăşită de Roma.

Atalanta (4-5-1): Sportiello - Bellini, Biava, Masiello, Del Grosso - D'Alessandro (Zappacosta 70), Migliaccio, Carmona, Cigarini (Moralez 79), Gomez - Pinilla (Bianchi 70)

Antrenor: E. Reja

Lazio (4-2-3-1): Marchetti - Basta, Mauricio, Ciani, Radu (Braafheid 69) - Parolo, Cataldi - Candreva, Mauri (Djordjevic 64), Anderson - Keita (Perea 76)

Antrenor: S. Pioli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑